Verzenden & Tarieven

Bestel je voor 17.30 uur op een werkdag en kies je normale verzending? Dan verzenden we je bestelling de zelfde dag nog. In de meeste gevallen ontvang je de bestelling dan al de volgende dag in huis. Het kan soms helaas voorkomen dat het langer duurt echter hebben wij hier geen invloed op, wij proberen de kans hierop te minimaliseren maar het kan nu eenmaal gebeuren.
Besteldag: Normale levering: Snelle levering
Maandag Voor 17.30 besteld, morgen in huis. Voor 23.59 besteld, morgen in huis.
Dinsdag Voor 17.30 besteld, morgen in huis. Voor 23.59 besteld, morgen in huis.
Woensdag Voor 17.30 besteld, morgen in huis. Voor 23.59 besteld, morgen in huis.
Donderdag Voor 17.30 besteld, morgen in huis. Voor 23.59 besteld, morgen in huis.
Vrijdag Voor 17.30 besteld, morgen in huis. -
Zaterdag Voor 23.59 besteld, dinsdag in huis. Voor 23.59 besteld, maandag in huis.
Zondag Voor 23.59 besteld, dinsdag in huis. Voor 23.59 besteld, maandag in huis.

Wat kost het?

De prijzen voor het verzenden van je bestelling hebben wij hier overzichtelijk voor je gemaakt. Waarom eigenlijk geen gratis verzendkosten? Nou, daar zijn wij heel transparant over: kosten die PosNL maakt moeten op de een of andere manier betaald worden omdat zij je pakketje natuurlijk ook niet gratis vervoeren.

Waarom kunnen andere webwinkels dit dan wel? Simpel, dat kunnen ze niet. Webwinkels die gratis verzending aanbieden rekenen vaak iets meer voor een product waardoor de verzendkosten bij de product prijs zitten inbegrepen. Wij doen dit niet omdat bij het kopen van meerde producten je dan in feiten de verzendkosten 'dubbel' zou betalen, dit betekent dus dat er wordt verdiend op de te veel betaalde verzendkosten. Dit vinden wij oneerlijk daarom houden wij alles liever open en eerlijk!

Type levering: Prijs:
Brievenbuspakje €3.95 inclusief btw.
Pakket €5.95 inclusief btw.
(Snelle levering) Brievenbuspakje €7.99 inclusief btw.
(Snelle levering)
Pakket
€8.99 inclusief btw.

Ja, na verzending ontvang je uiterlijk in de nacht rond 1.00 uur een e-mail met je track & trace code.

Bekijk je track & trace link voor meer informatie, deze hebben we je gemaild. Heb je geen mail? Neem dan contact met ons op.

Wij willen je de beste service bieden die wij kunnen, daarom is het sinds kort mogelijk om je bestelling nóg sneller te laten bezorgen. Wist je trouwens ook al dat wanneer je hebt gekozen voor versnelde levering van maandag t/m donderdag en je hebt besteld voor 9.00 uur in de ochtend, dat je de bestelling dan de zelfde avond nog ontvangt? ;-)!