Retourneren

Nadat je een bestelling hebt geplaatst in onze webwinkel heb je na ontvangst van je producten recht op 14 dagen waarin je de keuze maakt of je een product wilt houden of dat je het toch liever niet houdt. Dit noemen we ook wel de afkoelperiode.

Hoe moet ik een product retourneren?

  • 1. Neem contact met ons op.
  • 2. Je ontvangt meer informatie m.b.t. hoe het in zijn werk gaat.
  • 3. Je stuurt het product terug naar ons (op eigen kosten €6,95, dit hoeft niet wanneer je het terugstuurt vanwege een defect).
  • 4. Wij checken of je retour voldoet aan de retourvoorwaarden en vervangen het product voor een nieuw exemplaar of we storten je geld terug.
  • 5. Afgehandeld!

Aanvullende informatie
Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om de bestelling retour te sturen. Na ontvangst van je retourzending krijg je van ons het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, het kan ook zijn dat je een nieuw product wenst te ontvangen dan regelen wij dit uiteraard ook.

De kosten voor het retourneren naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder waarmee je het pakket naar ons terug wilt sturen. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via deze pagina. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourvoorwaarden
Als je een product terug stuurt naar ons moet het product aan de onderstaande eisen voldoen, voldoet het product niet aan één van deze eisen dan is de kans groot dat je retourzending wordt geweigerd.

  • Het product is niet gebruikt en-/of beschadigd.
  • Het product moet worden geretourneerd in originele staat inclusief verpakkingen enz.
  • Indien het product een verzegeling bevat mag deze niet zijn geopend.
Uitgesloten van het retourneren
De onderstaande producten kunnen wij helaas niet terugnemen:
— Viscolont/Veiligheidslont retourneren is niet mogelijk.

Dat is heel vervelend en absoluut niet de bedoeling.

Neem contact met ons op en wij gaan dit voor je oplossen!

Nadat je retourzending is goedgekeurd wordt je automatisch terugbetaald, dit kan afhankelijk van de dag waarop wij je retour verwerken 1 t/m 5 werkdagen bedragen. Wij betalen je altijd zo snel mogelijk terug. Wij houden ook niet zo van wachten!