Retourneren

Nadat je een bestelling hebt geplaatst in onze webwinkel heb je na ontvangst van je producten recht op 14 dagen waarin je de keuze maakt of je een product wilt houden of dat je het toch liever niet houdt. Dit noemen we ook wel de bedenktermijn.

Hoe moet ik een product retourneren?

Aanvullende informatie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en — indien redelijkerwijze mogelijk — in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via deze pagina. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourvoorwaarden
Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product kapot?
Neem contact op met onze klantenservice.

Hoe snel ontvang ik mijn geld terug?
Nadat je retourzending is goedgekeurd wordt je automatisch terugbetaald, dit kan afhankelijk van de dag waarop wij je retour verwerken 1 dag tot maximaal 3 dagen duren.

Nieuwsbrief

Abboneer je op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een kortingscode!