Yourpyro Partnership

Meer informatie over hoe & wat.

Wil jij graag partner worden van Yourpyro? Dat is mogelijk! Wij zijn op zoek naar youtube kanalen, facebook pagina's en instagram accounts met een redelijk aantal volgers om onze webshop op te promoten. Wij begrijpen dat je natuurlijk meer wilt weten over wat wij te bieden hebben daarom vind je onder het aanmeld formulier nog wat meer informatie.

Formulier

Invullen maar!

Platform:
Aantal volgers:
Naam van je pagina, account of kanaal:
Url van je pagina, account of kanaal:
Op welk e-mailadres kunnen we je bereiken?:
Motivatie (waarom wil jij graag partner worden + wat kan je voor ons betekenen):
Wat voor content plaats je op je pagina, account of kanaal?:
Wat vind jij van Yourpyro en wat kan er nu anders?:

Veel gestelde vragen

Hebben we voor je op een rijtje gezet.

Onze partners zorgen samen met ons voor de promotie van onze webwinkel. Als partner is het mogelijk om bijvoorbeeld een promotie video van onze webshop te maken of een unboxing zonder dat je dit daadwerkelijk hoeft te kopen. Feitelijk gezien natuurlijk een win + win situatie omdat je dus gratis producten krijgt in ruil voor reclame. Let er wel op dat partner zijn niet altijd betekent dat je van ons direct gratis producten ontvangt, wij kunnen bijvoorbeeld ook een aantrekkelijke korting aanbieden in ruil voor promotie en of anders.
De samenwerking met ons geeft je het recht op korting op al onze producten. Tevens mag je de producten houden die wij eventueel gratis naar jou toeverzenden om bijvoorbeeld een unboxing/review te maken.
Nee, als wij zijn geïnteresseerd in een samenwerking met jou dan zullen wij per e-mail contact met je opnemen en bespreken wij verder wat de mogelijkheden zijn. Ontvang je van ons binnen 1 week geen antwoord terug dan kan je het later altijd nog eens proberen.
Nee, wij zijn op zoek naar mensen die ons serieus resultaten kunnen bieden. Je bent niet automatisch uitgesloten als je weinig volgers hebt, wij kijken hoofdzakelijk naar de kwaliteit van de content + of jij ook echt onze doelgroep weet te triggeren om te blijven kijken.
Wij investeren liever in jong talent dan grote bedrijven die reclame voor ons maken. Feitelijk gezien zoals eerder omschreven is deze manier van marketing voor zowel ons als de partner een stuk leuker.